Ovu veb stranicu objavljuje Elanor spol. s ro, sa sedištem u BB Centrum Brumlovka, Jemnicka 1138/1 Prag 4, koji je jedini entitet ovlašćen za upotrebu povezana prava intelektualnog vlasništva i ličnih prava, naročito žigova, industrijskih dizajna, autorskih prava i prava na slike, izvorno ili u skladu sa izričitim odobrenjem. Bilo koji element ove veb stranice, uključujući logotip, marku, dizajn, ilustraciju, tekstove i naslove poglavlja prikazane na ovoj veb strani, ne sme se koristiti, reprodukovati, modifikovati, distribuirati ili pozajmljivati bez naše dozvole ili saglasnosti zainteresovanih strana.

Navedene robne marke registruju njihovi odgovarajući vlasnici i zaštićeni su Zakonom o robnim markama. Sponzorisani sadržaj zaštićen je i zakonima o intelektualnom vlasništvu. Kao takvi, ovi elementi se ne smeju koristiti, reprodukovati, modifikovati, distribuirati ili pozajmljivati dozvole odgovarajućih vlasnika.

Korišćenjem ili pristupom ovoj veb stranici vi prihvatate i pristajete na dole navedene uslove. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite ovu veb stranicu. Kompanija može pregledati ovu smernicu u bilo kom trenutku ažuriranjem ovog obaveštenja, a ako koristite veb stranice nakon takve izmene, pristajete na izmenjene uslove. Molimo da redovno proveravate izmene ovih uslova korišćenja.

Ako pregledavate ovu veb stranicu, to možete generalno učiniti anonimno bez davanja ličnih podataka. Međutim, postoje slučajevi u kojima možemo tražiti lične podatke. Na primer, povremeno ćemo sprovoditi onlajn ankete kako bismo bolje razumeli potrebe i profil naših posetilaca. Pored toga, možemo zatražiti lične podatke kada se registrujete da biste dobili dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, primili bilten ili u nagradnoj igri ili postavljanjem pitanja.

GOOGLE ANALYTICS

Ova veb stranica koristi Google Analitics, uslugu veb analitike koju pruža Google, Inc. („Google“). Google Analitics koristi „kolačiće“, koji su tekstualne datoteke smeštene na vašem računaru, kako bi veb stranici pomogli da analizira kako ga korisnici koriste. Informacije prikupljene pomoću kolačića o vašoj upotrebi ove veb stranice (uključujući IP adresu) Google će poslati i skladištiti na serverima u Sjedinjenim Državama. U slučaju aktivacije anonimnost IP adrese, Google će skraćivati / anonimizirati poslednji oktet IP adrese za države članice Evropske unije kao i za ostale strane Sporazuma o evropskom ekonomskom prostoru. Samo u izuzetnim slučajevima, Google serveri u SAD-u šalju i skraćuju celu IP adresu.

Google će u ime operatera veb stranice koristiti ove informacije u svrhu procene upotrebe veb stranice, izveštavanja o aktivnostima veb stranice za operatore veb stranica i pružanja drugih usluga u vezi sa aktivnostima veb stranica i korišćenjem Interneta za provajdere veb stranica. Google neće povezati vašu IP adresu sa bilo kojim drugim Google podacima. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledaču. Međutim, imajte na umu, da ako to učinite, nećete moći da pregledate ovu veb stranicu. Takođe možete sprečiti Google da prikuplja i koristi podatke (kolačiće i IP adrese) preuzimanjem i instaliranjem dodatka za pregledač (plug-in) koji je dostupan na Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Na veb stranici koristimo kolačiće kako bismo osigurali visoku funkcionalnost stranice. Kolačić́ je mala tekstualna datoteka smeštena serverom veb stranice na čvrstom disku. Omogućava veb stranici da beleži informacije o vašoj poseti, kao što su željeni jezik i druga podešavanja. Ovo čini vašu sledeću posetu sajtu lakšom i produktivnijom. Kolačići su važni. Bez njih bi pregledavanje veba bilo mnogo teže. Na primer, koristimo ih za čuvanje postavki SafeSearch, odabir relevantnih oglasa, praćenje broja posetilaca vaše stranice, pomoć́ u registraciji za nove usluge i zaštitu vaših podataka. Na primer, ako personalizujete veb stranicu ili pretražujete veb stranicu, kolačići će prilikom sledećih poseta podsećati vebu specifične informacije o vašim preferencijama.

Ovo pojednostavljuje proces prikazivanja relevantnog sadržaja, olakšava navigaciju veb-om i tako dalje. Jednom kada se vratite na veb server, informacije koje ste uneli ranije mogu se preuzeti kako bi se olakšalo korišćenje veb funkcija koje ste prilagodili. Kolačići za sesiju ne ostaju na vašem računaru nakon što zatvorite pregledač. Trajni kolačići ostaju na vašem računaru sve dok ih ne izbrišete ili dok ne isteknu.

Možete da odbijete kolačiće. Većina veb pregledača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete prema potrebi prilagoditi podešavanja pregledača tako, da odbija kolačiće. Ako odbijete upotrebu kolačića na našoj veb stranici, odbiti ćemo Vam pristup našoj veb stranici, jer se naša stranica ne može koristiti bez ovih datoteka.

Daljnje informacije o uslovima korištenja kolačića u okviru usluga kompanije Google možete da nađete na Kako Googl koristi kolačiće.

www.elanor.rs
sr-yu